Active aging

Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn voeding. (Hyppocrates)

Active aging ofwel: hoe word je (gezond) 100ouder, gezond, oud worden

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn. Door op tijd je leefstijl aan te passen, kun je mogelijk voorkomen dat chronische ziekten vat op je krijgen.

Weight & Wellness is onder andere gespecialiseerd in active aging. Gezond en actief oud(er) worden is niet vanzelfsprekend, je moet er wel wat voor doen!

Aanpak in 3 stappen

De eerste peiler bij Weight & Wellness is gezonde voeding en een gezond gewicht. Ben je ongemerkt elk jaar wat zwaarder geworden? Dan is het werken aan een gezond(er) gewicht de eerste stap. De tweede peiler: beweging. Samen kijken we welke vorm van bewegen voor jou geschikt is en krijg je beweegadviezen. Verder kunnen er andere (preventieve) maatregelen mogelijk zijn: voorbeelden zijn stressregulering, voedingsmaatregelen tegen botontkalking, preventie diabetes.

Medicijn of supplement

Door mijn achtergrond als orthomoleculair therapeut heb ik een gedegen kennis op het gebied van voeding en voedingssupplementen. Soms is het verstandig om bijvoorbeeld extra vitamine D te nemen. Ook hier kan ik je in adviseren.

Intakegesprek

Tijdens de uitgebreide intake bespreken we je voedingsgewoontes, leefgewoontes, beweging en krijg je een uitgebreid advies en plan van aanpak. Door de methode van Weight & Wellness heb je meer succes met het bereiken van een gezond gewicht, word je fitter, krijg je meer energie!

Maak vandaag nog een afspraak voor het intakegesprek en bel: 06-11 92 28 36 of stuur een mail.