Afslankmassage

De afslankmassage is dé massage ter ondersteuning bij het afvallenafslankmassage, culemborg, figuurcorrectie

 • Figuurcorrigerend
 • Vermindert cellulite (sinaasappelhuid)
 • Vermindert vetophopingen
 • Verbetert de bloed- en lymfecirculatie
 • Efficiëntere lozing van afval- en gifstoffen
 • Vermindert vochtophopingen
 • Is een goede ondersteuning bij het afvallen

Wat doet het

Afslankmassage, ook wel sveltessa of cellulitemassage genoemd, is een figuurcorrigerende massage voor vermindering van cellulite (sinaasappelhuid) en vetophopingen. Deze massagevorm ondersteunt figuurverbetering zonder medisch ingrijpen.

Hoe werkt het

Er wordt gebruik gemaakt van stevige en diepe, intense massagetechnieken. Je huid, bindweefsel, vetcellen, lymfesysteem en bloedvaten worden hierdoor gestimuleerd. De bloedcirculatie wordt verbeterd. Afvalstoffen kunnen je lichaam ook beter verlaten en voedingsstoffen gemakkelijker naar de cellen getransporteerd worden.

Het resultaat

Om echt resultaat te zien, zijn meerdere behandelingen nodig. De behandelingen duren per zone ongeveer 30 minuten en worden voor het beste resultaat uitgevoerd in 10 à 15 behandelingen, 2 ã 3 behandelingen per week. Per kuur wordt één zone, die je zelf aangeeft, behandeld. Er komen teveel afvalstoffen vrij om meerdere zones tegelijk te behandelen. Hoewel de resultaten variëren, heeft onderzoek uitgewezen dat op vijf zeer belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm bedroeg. De meeste vrouwen merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering. Na 6 tot 8 behandelingen wordt het resultaat echt goed zichtbaar, waarna je met sprongen vooruit gaat. Cellulite wordt aanzienlijk minder en het is echt bewezen dat je 1 à 2 kleding maten slanker wordt.

Let er wel op dat deze massage vrij stevig is en dus pijnlijk kan zijn! Door elke dag zeker 2 liter water te drinken (om de afvoer van gifstoffen te regelen) en op je voedings- en bewegingspatroon te letten, boek je het beste resultaat.

De afslankmassage gaat als volgt

Voor de eerste behandeling wordt er een intake gesprek gehouden, er worden vragen gesteld, je wordt gewogen en gemeten, zodat we naar jouw wensen de afslankmassage kunnen doen. Bij de massage zelf wordt eerst de huid opgewarmd, daarna wordt de massage gegeven. Afvalstoffen worden afgevoerd door middel van een cupping, waarna de behandelde zone een afslankpakking krijgt om de huid te kalmeren en als afsluiting een hydraterende lotion.

Zones die behandeld kunnen worden:

 • Bovenbenen voor
 • Bovenbenen achter
 • Rug
 • Billen
 • Buik
 • Bovenarmen

Afslankmassage is een intense massagetechniek waarmee je huid, bindweefsels, vetcellen, lymfesysteem en bloedvaten worden gestimuleerd. Je bloedcirculatie zal verbeteren, evenals je lymfecirculatie. Dit zorgt op zijn beurt voor een optimale toevoer van zuurstof en bouwstoffen, een efficiëntere lozing van afvalstoffen en gifstoffen en een vermindering van vochtophopingen.

Voor wie is het bedoeld

Heb je last van cellulite op benen, buik of armen, dan kan afslankmassage jouw huid verbeteren. De massage zorgt ook voor ondersteuning bij het afvallen.

Voor wie is het niet geschikt

De massage is niet geschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Hoewel je centimeters kunt verliezen, is afslankmassage alleen niet voldoende om kilo’s kwijt te raken. De centimeters raak je kwijt omdat je huid steviger wordt.

Tarieven* van de afslankmassage:

Je kunt een eenmalige massage ondergaan om te kijken of het iets voor je is of een kuur volgen. Aangeraden wordt een kuur van minimaal 10 behandelingen.

Staffelprijs per behandeling per zone*
  1 behandeling Vanaf 5 behandelingen Vanaf 10 behandelingen Vanaf 15 behandelingen
30  27   25   22
Bedrag 30 150 350 450
Te betalen 30     135     250     330  
*Om voor de korting in aanmerking te komen, dient het totaalbedrag in één keer voldaan te worden.
Combineer je de afslankmassage met een voedingscoachingstraject bij Weight &Wellness, dan krijg je 10% korting op de prijs van een kuur van 5 of 10 behandelingen. De prijzen zijn dan: € 121,50 voor 5x en € 225,- voor 10x.

 

De afslankmassage is ook geschikt voor het minder zichtbaar maken van littekens en striae.