Bij je thuis

Die eerste stap

Vind je het heel moeilijk om naar een voedingsdeskundige te gaan? Die eerste stap te zetten om je leefstijl te veranderen? Dan heeft Weight & Wellness voor jou de oplossing: voor de persoonlijke consulten kan ik ook naar JOU toekomen!

Vertrouwde omgeving

In je eigen huis, je vertrouwde omgeving, weeg ik je op mijn eigen weegschaal die ik meebreng en samen bespreken we een plan van aanpak en volgen we jouw resultaten.aan huis, thuis, voedingsadvies

Begeleiding

We kunnen ook samen kijken welke producten je in huis hebt en help ik je gezonde keuzes te maken. De begeleiding volgt hetzelfde traject als wanneer je bij mij in de praktijk komt. Je kunt dat verder lezen bij werkwijze. Het verschil is dat er verschillende onderwerpen in één afspraak behandeld worden in plaats van elke keer één onderwerp. We kunnen ook een afspraak plannen voor een PuurGezonde supermarktrondleiding. Deze PuurGezonde Supermarktrondleiding focust op pure en onbewerkte producten en dan met name op de producten waarvan men méér zou moeten eten (groenten, fruit, peulvruchten, noten).

Wat is je investering

Na betaling (contant of pin) van het tarief ontvang je een declaratie via email. Veel zorgverzekeraars geven een vergoeding uit de aanvullende verzekering voor begeleiding door een BGN gewichtsconsulent.

Tarieven voor begeleiding bij je thuis*

Soort afspraak

Tarief

Kennismakingsgesprek (telefonisch) Gratis
Intake (60 – 75 minuten) meten, wegen, bloeddruk, check eetdagboek, voedingsplan, informatiemap 55,–
Vervolgafspraak na de intake (meten, wegen, begeleiding) ca 30 minuten 30,–
Pakket: intake en 4 vervolgafspraken 165,-
Vervolggesprek los na afloop van de afspraken in het pakket ca 30 minuten 30,–
Losse afspraak healthcheck:  45 minuten (incl. meting van BMI, lichaamsvet%, spiermassa, basis ruststofwisseling, metabolische leeftijd, visceraal vetlevel = buikvet, bloeddrukmeting) korte check eetdagboek zonder voedingsplan 45,–

* De genoemde prijzen zijn voor inwoners  van Culemborg en directe omgeving (5 km). Woon je verder weg, neem dan even contact op voor meer informatie.

NEEM NU CONTACT OP VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK!