Eet niet alles wat je ziet maar zie alles wat je eet!

  • Ben je altijd op zoek naar weer een nieuw dieet dat belooft dat je snel en gemakkelijk vele kilo’s kwijt raakt?
  • Richt je je op alles wat niet goed is of wat je verkeerd doet?
  • Voer je een strijd met eten, met je gewicht?

Klopt bovenstaande? Lees dan verder!

Mindset

Diëten werken vaak wel, maar voor een korte tijd. Je kunt een dieetmindset hebben die juist dik maakt, gericht op weer een nieuw dieet en liefst snel afvallen (en daarna weer meer aankomen). Vaak voel je je schuldig als je ‘verboden’ voedingsmiddelen neemt en voel je je stom als je faalt je nieuwe dieet vol te houden.

Voor blijvend slanker en fitter is het belangrijk om jouw dieetmindset te veranderen in een groeimindset: gericht op vertrouwen, op een gezonde leefstijl. Je leert dat het oké is om jezelf af en toe wat te gunnen en er  van te genieten. Het is de relatie met je lijf, met je psyche,  eten en met kennis over gezondheid, die jou helpt te komen tot een eetpatroon dat bij jou past.

Training

Spreekt jou dit aan? Volg dan de trainingen Eten in aandacht. We gaan het niet hebben over hoeveel je moet eten en wat je moet eten, maar om gewoonten te leren veranderen. Eerst doen we een kleine test om te kijken waar je nu staat, wat nu je relatie met voeding is. Aan de hand hiervan bepalen we welke training(en) voor jou het meest geschikt is/ zijn.

Investering

Voor het eerste intakegesprek (met de test en boek) betaal je € 75,- Daarna is voor losse trainingen van ca 45 minuten je investering € 35,- per keer. Tijdens het eerste gesprek kijken we welke training(en) voor jou het beste is/zijn. Je zit niet vast aan een maandendurend traject, je kunt stoppen wanneer je wilt.

Ben je aanvullend verzekerd? Veel zorgverzekeraars bieden een (gedeeltelijke) vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering.

Toch weer bezig met een dieet, alleen of met begeleiding van een diëtist, leefstijlcoach of voedingscoach? Maak dan  toch een afspraak. Het kan je helpen een nieuwe leefstijl vol te houden!

Nieuwsgierig geworden en wil je echt aan jezelf werken? Maak dan direct een afspraak voor je eerste stap naar een gezonde relatie met eten. Bel 06-11922836 of mail naar info@weightandwellness.nl Wil je toch liever eerst meer informatie? Maak dan nu een afspraak voor een kort – gratis – kennismakingsgesprek.