Ervaringen

Het leefstijlprogramma van Weight & Wellness heeft bewezen resultaat. De onderstaande ervaringen zijn echt en door de betreffende personen aan mij doorgegeven. 

Tanja (53 jaar)goed in je vel, overgewicht, afvallen, lekker in je vel, culemborg

Het lukte mij maar niet om af te vallen, en vol te houden.  Dat laatste is toch wel een ding. Zo val je af, en hou je het een paar weken vol, krijg je een feestje of etentje en ja hoor de kilo’s zaten er weer aan, Toen kwam ik in contact met Geertje Braakman, zij heeft mij bewust anders naar eten  leren kijken en koken. Ik kreeg er weer zin in, en begon met de andere leefstijl. Want zo noem ik het nu.

En met resultaat moet ik zeggen, mijn gewicht gaat naar beneden, maar heb niet het idee dat ik aan het “lijnen” ben, en krijg weer zin om te koken, en  dingen uit te proberen. Ook bekijk ik de etiketten met het % suiker, vetten ed.

Doordeweeks hou ik mijn patroon van eten aan, en in het weekend beloon ik me met wat extra’s, dat kan wat lekkers bij de koffie zijn, of een keer een patatje of een wijntje . Zo blijft het ook leuk en lekker. Wat is er nu belangrijker dan goed in je vel te zitten, met een gezond gewicht en een glimlach.

Stephanie (27 jaar)

Zo, bijna een half jaar verder met mijn dieet. Alhoewel ik het zelf geen dieet noem, maar meer een verandering van gewoontes en routines. Toen ik bijna een half jaar geleden op de weegschaal stond schrok ik zo erg, dat ik er eindelijk  wat aan ging doen. Maar wat kon ik eraan doen? Ik heb advies gevraagd aan Geertje en het bleek eigenlijk heel makkelijk! Letten op wat ik at zorgde al snel dat ik de eerste kilo’s kwijt raakte. Vooral het ‘makkelijke’ eten van een patatje pinda, stokbrood en een pizza gingen als eerste de deur uit. Vervolgens keken we naar alle tussendoortjes die ik at met alle suikers die daar in zaten!

Hier ben ik het meeste op gaan letten, waar suiker in zat. Dit heb ik laten staan en vervangen voor iets wat net zo lekker kan zijn, maar wel gezond. Op advies van Geertje heb ik het ontbijt ingevoerd met lekkere yoghurt met fruit. ’s Avonds ben ik minder gaan koken en beter gaan opletten op hoeveelheden. Ik maakte vaak te veel en vond het zonde om dat lekkere eten weg te gooien en het was te weinig om in te vriezen. Vol is immers vol en vaak is dat eerder dan je denkt.

overgewicht, afvallen, dieet, culemborgNadat ik mijn eetgewoontes aangepast had, ben ik erbij gaan sporten om de laatste kilo’s er ook nog af te krijgen en wat meer shape op de juiste plaatsen te creëren (dag bingo armen!). Het resultaat? Na een half jaar heb ik weer veel energie en durf ik weer een bikini aan te trekken bij mooi weer. Trots op het resultaat!

Joyce (33 jaar)

3 weken Amerika…

heerlijk wezen rondreizen en vooral heerlijk wezen eten, en dat laatste is het hem nu: bij terug komst schrok ik van mijn gewicht op de weegschaal, dit kon toch niet? Helaas liegen weegschalen niet. Ik heb daarna hulp ingeroepen van Geertje Braakman. De kilo’s vlogen eraf. En men denkt dat het een dieet is, maar zo zie ik het niet. Je mag eigenlijk heel veel eten en drinken alleen anders dan wat ik voor heen deed. Voel mij heerlijkNu let ik op de suikers en vetten die een product bevatten. Zo ben ik helemaal verslaafd geraakt aan het eten van wraps. elke keer weer een andere variatie, heerlijk. Nooit geweten dat je dit mocht eten en zo zijn er nog meer producten waarvan ik dacht dat ze niet goed voor je waren maar het tegendeel is waar, waardoor in mijn ogen dit “dieet “zeer gevarieerd is en makkelijk vol te houden. Ik ben ruim 10 kilo kwijt in 4 maanden en voel mij heerlijk, en wat een energie heb ik weer.

En het aantrekken van een bikini, schaam ik mij niet meer voor.

Geertje bedankt!!!!

Hans (56 jaar)

Ik ben thans 56 jaar oud. voordat ik met Geertje in contact kwam was ik 95 kg. ik voelde mij loom en lusteloos. mijn passie hardlopen ging me erg zwaar af. op mijn 56e jaar en dan al een behoorlijke buik, hier moest wat aan gedaan worden. ik kwam bij Geertje en werd met mijn neus op de feiten gedrukt. Mijn metabolische leeftijd 65. Hier schrok ik van. Ik voel me herborenGeertje heeft mij middels wekelijks contact, waarbij ik advies kreeg over mijn eten en bewegen. Inmiddels ben ik 14 Kg kwijt, mijn metabolische leeftijd thans 40 jaar. Ik voel me weer herboren, sporten gaat me weer goed af. Geertje bedankt, zonder jou was dit niet gelukt.

 

 

Logo-W&W-poppetje-transparant