Werkwijze

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek vraag ik wat ik voor je kan betekenen. Gaat het om persoonlijk voedingsadvies? Weet je alles al van gezonde voeding, maar val je steeds weer in je oude patroon? Wil je gewoon die ‘stok achter de deur’ om je te helpen volhouden om af te vallen? In mijn praktijk heb ik diverse mogelijkheden om jou te helpen je doel te bereiken.

100% goeroe vrij

Ik werk o.a. volgens de principes van de voedingspiramide van PuurGezond. In Nederland hebben honderden diëtistes en andere voedingsdeskundigen gekozen voor deze principes.  Pure producten zijn bijvoorbeeld groenten, fruit, volkoren graanproducten, zuivel, noten en zaden, eieren, vlees en vis. 

puur gezond, afvallen, voedingsadvies, overgewicht, Culemborggratis-kennismakingsgesprek

Koolhydraatarm?

Het kán gebeuren, dat je vetverbranding niet meer optimaal is. Dan kunnen er goede resultaten behaald worden door koolhydraatarm/eiwitrijk te eten. Ook dat is mogelijk bij Weight & Wellness. Tijdens een kennismakingsgesprek of het intakegesprek vertel ik hier meer over.

Alles al geprobeerd?

Het kan zijn dat je lichaam heel erg uit balans is door vaak lijnen en aankomen. Lees bijvoorbeeld voor meer informatie over problemen met het afvallen hier verder.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of voor het intake gesprek. 

Emotie-eten

Denk je dat je een emotie-eter bent, (lees hier meer informatie), dan kun je de cursus Vrij van Emotie-eten ook volgen zonder meet- en weegconsulten en voedingsadviezen. We gaan dan eerst aan de slag met het emotie-eten.

Heb je je streefgewicht bereikt?

Gefeliciteerd!

Nu is het belangrijk dit zo te houden! Uit ervaring weet ik ook, dat er veel valkuilen en verleidingen zijn, waardoor je ongemerkt weer in gewicht kan aankomen. Daarvoor heb ik het nacontrole abonnement in het leven geroepen. Je betaalt dit abonnement na de laatste controle afspraak als je op je streefgewicht bent. Je kunt dan komen wegen na 1 maand, na 2 maanden, na 3 maanden en na 6 maanden. Dit is bij elkaar een jaar. Zo hou je je gewicht in balans én voorkom je dat je weer zwaarder wordt.

Korte healthcheck

Wil je graag weten wat je gewicht is, of je risico loopt op obesitas? Wil je weten of je een gezond gewicht hebt, een gezonde bloeddruk? Wil je kort voedingsadvies? Dan is de korte healthcheck iets voor jou. Een korte healthcheck bestaat uit het wegen en BMI berekening. Je bloeddruk wordt gemeten. Ook hier gebruik ik de Tanita weegschaal: lichaamsvetpercentage, spiermassa, ruststofwisseling, metabolische leeftijd en visceraal vetlevel (buikvet) worden berekend. Van te voren hou je voor een paar dagen een eetdagboekje bij. Ook dit zal ik kort beoordelen. Je krijgt geen persoonlijk voedingsplan. Dat behoort bij een uitgebreid intakegesprek. Besluit je na deze healthcheck toch voor begeleiding te kiezen, dan betaal je voor de verdere intake slechts het restbedrag van € 24,–. Zie verder bij Tarieven en vergoeding voor meer informatie.

Beweging

Niet iedereen wil sporten in een sportschool. Sporten en bewegen zijn goed om te doen, maar bij Weight & Wellness moet niets! Je krijgt beweegtips en gaan we je “beweeggedrag” bekijken. Zie ook bij Beweging voor meer informatie. Vaak helpen kleine aanpassingen in het bewegen al voor een goed resultaat. Kijk eens naar Wandel je Fit. Je kunt er hier meer over lezen.

Privacybeleid, Wkkgz, beroepscode

Krijg hier meer informatie over hoe ik jouw gegevens verwerk. Ik ben aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en voldoe aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Omdat ik lid ben van het CAT en aangesloten bij de BGN houd ik mij aan de beroepscode van de betreffende verenigingen.

Logo-W&W-poppetje-transparant