Wie ben ik

Ik ga je coachen!

Ik ben Geertje Braakman, ben gediplomeerd gewichtsconsulent (afslankcoach) en orthomoleculair therapeut. Ik heb mij verdiept in de werking van vrouwelijke hormonen, ben gespecialiseerd in het begeleiden bij emotie-eten en active aging. Ik begeleid al ruim 16 jaar mensen bij het succesvol afvallen. Behalve de opleiding tot gewichtsconsulent en orthomoleculair therapeut heb ik ook de medische basisvakken afgerond op de School voor Homeopathie in Amersfoort. Door middel van nascholing, bijscholing en het volgen van seminars en workshops hou ik mijn kennis op peil en doe ik nieuwe inzichten op in verband met het goed en gezond afvallen, gezonde voeding en beweging.

Passie

Voeding is een passie van mij. Niet zo zeer het koken van ingewikkelde maaltijden en het uitproberen van geavanceerde recepten, maar wat voeding doet met je lichaam op fysiek én mentaal niveau. Ik  zie het als mijn missie om je te adviseren en te begeleiden, dat je KAN en MAG genieten van je maaltijden. Eten is zoveel meer dan alleen voedsel in je mond stoppen. Iedereen in een maatje 36, dat is niet mijn streven. Maar wel dat je fit op (een gezond) gewicht bent en lekker in je vel zit.

Gezonder, blijer, bewuster

Ik wil jouw leven gezonder, blijer, bewuster maken: door je goede informatie te geven over voeding, beweging en ontspanning, zodat je voor jezelf de beste keuzes kunt maken en je doelen kunt behalen.

Ik vind het geweldig zoals ik mensen zie veranderen: ga met mij mee op weg naar een gezondere, slankere en fittere versie van jezelf. Met mijn kennis, ervaring en enthousiasme gaat het lukken!

Maak nu een afspraak met mij om te gaan starten!

Logo-W&W-poppetje-transparant